Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosar penal pentru vatamare corporala, deschis dupa incidentele de la concertul Carla`s Dreams din Piatra Neamt

B1 B1,
Dosar penal pentru vatamare corporala, deschis dupa incidentele de la concertul Carla`s Dreams din Piatra Neamt

Un dosar penal a fost deschis in urma incidentelor care au avut loc la concertul pe care trupa Carla`s Dreams l-a sustinut vineri seara intr-un centru comercial din Piatra Neamt, informeaza B1. continuă pe B1

Victimele legii Misu Voicu: Dosar penal pentru un candidat la alegerile locale dintr-o localitate prahoveana, dupa ce acesta ar fi impartit doua ciocolatele

Cea mai proasta lege a campaniilor electorale sau legea Misu Voicu, asa cum a mai fost numita, incepe sa faca victime. Un dosar de cercetare penala a fost deschis dupa ce un candidat prahovean.

Indisciplina in trafic. Peste 100 de soferi au fost amendati, patru au ramas pietoni si doi au dosar penal

Ieri, 19 mai, politistii rutieri au fost in trafic unde au fpcut verificari pentru a depista conductorii auto care conduc masini cu defectiuni tehnice, cu viteza prea mare sau nu acorda prioritate pietonilor Peste 100 au fost amendati, patru au ramas pietoni,iar sase, fara certificatul de inmatriculare. Doi dintre ei au dosare penale.

Promisiunile electorale de la Iasi s-au lasat cu un dosar penal la DNA din cauza unui filmulet de pe Facebook

Spre deosebire de campaniile electorale precedente, cand candidatii pentru functia de primar se intreceau in promisiuni electorale care de care mai fanteziste, actuala campanie a dus la o diminiuare a acestora sau chiar la inexistenta lor.

Cel putin 4 morti si 90 de raniti dupa incidentele violente din Zona Verde de la Bagdad

Cel putin patru persoane au fost ucise si 90 ranite din randul protestatarilor anticoruptie care au luat cu asalt vineri Zona Verde din Bagdad, pentru a doua oara in mai putin de o luna, transmite astazi, Reuters, citand surse spitalicesti.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )